Konsultasjoner

Karoline er åtte år og går i tredje klasse. Det er første gang jeg treffer henne, og hun kommer sammen med faren sin. Han sier at hun ofte vondt i hodet, og at de ønsker å få sjekket synet hennes.

Lars kom inn med den nesten to år gamle sønnen Erlend og sa at de var bekymret fordi han gråt så mye når de leverte ham i barnehagen.

Siri var urolig. Hennes nyfødte datter unngikk øyekontakt og stirret mye på veggen.

Hannes sønn hadde etter sommerferien fått sovevansker og blitt redd for fremmede.

Lene kom til meg på grunn av sin lille datter, Sofie. Hun er en søt og sjarmerende jente på ni måneder. Hun blir for tiden utredet ved sykehuset fordi hun var sent motorisk utviklet, foreldrene hadde problemer med å få mat i henne, og hennes språkutvikling var sterkt forsinket.

13 år gamle Robert syntes at han var for lav i forhold til de andre guttene i klassen.

Den siste tiden hadde Mariannes datter grått hver gang hun skulle i barnehagen.

Tiril hadde problemer med å takle sin fem år gamle sønn.

Martin er 9 år gammel, psykisk utviklingshemmet og går på en spesialskole. Læreren hans, Bente, hadde kontaktet foreldrene og anbefalt at gutten ble utredet med spørsmål om han har adhd. Læreren hadde ment at Martin ville få større utbytte av undervisningen hvis han ble bedre i stand til å konsentrere seg. Faren hadde ikke likt tanken på at gutten skulle begynne med medisiner. Han sa i grunnen ikke hvorfor han var skeptisk. Jeg tror egentlig det handlet mest om at han ikke ønsket å påføre Martin ubehagelige bivirkninger, men vi ble etter hvert enige om at han i hvert fall kunne bli testet. Det er vi begge svært glad for nå, for resultatene av behandlingen har vært over all forventning.

x

Fyll inn ditt navn, din epostadresse og få fordeler

* Skriv inn ønsket brukernavn
* Skriv inn gyldig e-post!
* Skriv inn passord! (Minst 6 tegn)
Her velger du brukernavn og passord. Hvis du eventuelt glemmer dem, kan vi sende dem til deg pr. epost.
Godta informasjonskapsler for å registrere deg