Om Oss

Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom kjennetegnet av betennelser i ulike deler av hjernen og ryggmargen som følge av en feil i immunforsvaret. Omtrent 5000 mennesker i Norge har MS. Noen merker knapt at de er syke, mens for andre kan sykdommen være invalidiserende. Helsenett har utviklet et senter der vi har samlet ulike tjenester for de som sliter med denne sykdommen.

Helsenett ble opprinnelig utviklet som ledd i det forebyggende arbeidet drevet av Den norske lægeforening, Norges Apotekerforening og Den norske tannlegeforening i samarbeid med et stort antall fagfolk, pasientorganisasjoner og institusjoner. Dette arbeidet har siden 2004 blitt videreført av spesialist i allmennmedisin Christian Anker.

Høysnue er en allergisk reaksjon på pollen fra vekster som hovedsakelig sprer sitt blomsterstøv med vinden. De fleste med høysnue reagerer mest om våren og sommeren. De vanligste symptomene er renning og kløe i øyne, nese og svelg og eventuelt astma. Mange føler seg også trette og uopplagte. Her finner du dagens pollenvarsel gjennom hele sesongen. Hvis du følger med på varselet og tar hensyn til det, vil du begrense plagene dine.

PERSONVERN

Takk for at du besøker nettstedet Helsenett.no. Det drives og eies av Helsenett AS ("Helsenett") som er heleid av  Christian Anker.

Tekstene i Helsenett blir for tiden oppdatert for å sikre at informasjon er i tråd med ny viten. Følgende seksjoner vil bli gjennomlest og korrigert.

Helsenett drives med publiseringsløsningen Mambo (under GPL).
Forum er drevet av SMF (Simple Machines Forum).
Bilder er levert av Photos.com, Photodisc, Comstock1700k.com og Istockphoto.com.

Nettsidene blir utviklet av:
Bo Meyer (design)
Alison Harrison (design)
Thomas Kahl (programmering)

Ved akutt livstruende situasjoner skal du straks ringe ambulanse/lege på telefonnr. 113.

Astma rammer mellom 5 og 10 prosent av den norske befolkningen og forekomsten er økende i den vestlige verden. Helsenett har utviklet et senter der vi har samlet ulike tjenester for de som sliter med denne sykdommen.

Astma rammer mellom 5 og 10 prosent av den norske befolkningen og forekomsten er økende i den vestlige verden. Helsenett har utviklet et senter der vi har samlet ulike tjenester for de som sliter med denne sykdommen.
Siden er ikke funnet
Vi finner dessverre ikke artikkelen du søkte. 

Forsøk menyen til venstre eller søk-feltet til høyre på siden

Vennlig hilsen


Christian Anker, redaktør
allmennpraktiserende lege 

x

Fyll inn ditt navn, din epostadresse og få fordeler

* Skriv inn ønsket brukernavn
* Skriv inn gyldig e-post!
* Skriv inn passord! (Minst 6 tegn)
Her velger du brukernavn og passord. Hvis du eventuelt glemmer dem, kan vi sende dem til deg pr. epost.
Godta informasjonskapsler for å registrere deg