Konsultasjoner

Egils akillessene ble avrevet for 14 dager siden da han spilte innebandy med noen kamerater. Samme kveld ble han ble operert. Nå kom han hinkende med krykker og foten gipset. Han fortalte at han om to uker skal få et stivt støttekorsett til foten slik at han kan bevege den noe mer.

Toralf er midten av sekstiårene og har hatt diabetes i mange år. Sykdommen har etter hvert påvirket nervefibrene og blodårene i underlivet og redusert hans evne til å oppnå reisning.

En ny studie viser at vaksinering mot livmorhalskreft har ført til at unge jenter er blitt mer klar over smittefarene som sex kan medføre.

HPV-vaksinen Gardasil som først og fremst beskytter mot livmorhalskreft gir også en kraftig reduksjon av kjønnsvorter.

Tone sa at hun i lang tid hadde ønsket å få lagt inn silikon i brystene og nøye overveid både fordeler og ulemper. Hun var i midten av førtiårene og hadde to barn.

Lars kom for å få en helseattest i forbindelse med at arbeidsgiveren skulle tegne en pensjonsforsikring. I den forbindelse snakket vi om hvordan han trivdes som småbarnsfar. For halvannet år fikk han og kona en sønn. Han viste meg et bilde av sønnen.

Lars reiste mye i jobben sin og hadde derfor en del friperioder hjemme. I disse periodene var han hjemmeværende husfar. Ved et par anledning hadde han vært hos meg med sin sønn på et år og datteren på snart fire. Denne gangen kom han alene. Han virket bekymret.

Nina hadde lenge latt som om hun fikk orgasme sammen med kjæresten sin.

Jeanette og kjæresten hadde brukt kondom, men det hadde sprukket.

Reidun var 26 år og plaget av store humørsvingninger. Hun begynte med p-piller for snart fem måneder siden og lurte på om de var årsaken. I så fall ønsket hun å forsøke et annet prevensjonsmiddel.

Linn hadde herpes i underlivet og ny kjæreste. Hun hadde ikke turt å fortelle ham det.

Ruth orket ikke å ha sex med samboeren sin fordi han luktet så vondt.

Katarina følte seg rett og slett stygg. Mannen tok nesten aldri initiativ til sex.

Samboeren ønsket å ha sex daglig, men en gang i uken var mer enn nok for Bjørg.

x

Fyll inn ditt navn, din epostadresse og få fordeler

* Skriv inn ønsket brukernavn
* Skriv inn gyldig e-post!
* Skriv inn passord! (Minst 6 tegn)
Her velger du brukernavn og passord. Hvis du eventuelt glemmer dem, kan vi sende dem til deg pr. epost.
Godta informasjonskapsler for å registrere deg