Blødning mellom menstruasjonene kan skyldes hormoner, betennelse eller kreft.

Hos de fleste kvinner kommer menstruasjonen nokså regelmessig, men det er normalt at den varierer opptil fem dager fra gang til gang. Er variasjonen større, kalles det uregelmessig menstruasjon.

Det er ikke det vi skal snakke om nå, vi skal snakke om blødninger som kommer mellom menstruasjonene, og som du selv skjønner ikke bare er en forskjøvet menstruasjon. Det kan være vanskelig å skille mellom dette.

Hva kommer slike blødninger av?

Blødningene kan komme fra livmorslimhinnen eller fra livmorhalsen.

Den kan skyldes hormoner som virker på livmorslimhinnen, den kan skyldes en betennelse eller den kan også skyldes kreft.

Når bør jeg gå til lege?

Det er en normal grunn til å blø utenom menstruasjonen, som du skal være klar over, og det er blødning i forbindelse med eggløsningen.

Eggløsning har du 12-14 dager før neste menstruasjon. Ofte har du litt underlivssmerter samtidig. En slik blødning er sparsom, og varer bare en dag eller to.

Hvis du ikke kan si helt sikkert at det er det du har, bør du gå til lege.

Er det noe jeg kan gjøre selv for å finne ut av dette?

Du bør føre en nøyaktig menstruasjonskalender.

Skriv opp når hver menstruasjon begynner, når den slutter og når du blør innimellom. Ser du at blødningen kommer 12- 14 dager før neste menstruasjon og aldri ellers, kan du regne med at det er en eggløsningsblødning.

Hvilke sykdommer kan ligge bak slike blødninger?

Det kan være en betennelse i livmorhalsen eller livmorslimhinnen. Det kan være kreft i livmorhalsen eller livmorslimhinnen.

Det kan selvfølgelig også være at blødningen er en forskjøvet menstruasjon. èrsaken til dette er uregelmessig hormonproduksjon fra eggstokkene.

Det gjelder særlig hvis du enten er i tenårene eller i førtiårsalderen og nærmer deg menopausen.

19 Kommentarer

# Guest 21-11-2015 21:04
Jeg går på en type p-pille som gjør at jeg ikke skal få menstruasjon. Allikevel henter det at jeg blør litt. Noen ganger kan det være om jeg glemmer 2-3 piller, noe jeg ikke ser på som veldig skummelt. Det jeg derimot syns er litt ubehagelig er at jeg må har husket alle pillene mine, men de siste to dagene har jeg blødd veldig veldig mørkt blod, nesten svart. Jeg har ingen smerter overhodet, men det er selvfølgelig ubehagelig. Jeg har fast partner, og vi har vært samt sammen i litt over et år. Er det noe å bekymre seg for eller er jeg unødvendig pranoid?
Svar | Svar med sitat | Siter
# Guest 04-06-2015 13:40
Hei. Jeg hadde mensen i en uke som vanlig for 8/9 dager siden, 9 med idag. Jeg hadde hadde samleie igår kveld og idag morges og begge gangene fikk jeg mørk blødning, jeg så ca 15/20 min etterpå da jeg sto opp at det rant ut i trusen det er veldig brunt og det lukter litt blod. Jeg har regelmessig mensen, men har aldri hatt slike blødninger. I fjor Oktober fødte jeg et friskt barn etter et flott svangerskap, dette er også førstefødte, om dette kan ha noe å si her. Jeg har ikke mensensmerter, jeg bruker ikke prevensjon men skal ta P-spiarl snart men jeg hadde mensensmerter før ekteskapet pga p-piller. Er dette en uregelmessig blødning eller bør jeg gå til lege?
Svar | Svar med sitat | Siter
# Guest 24-05-2015 10:19
I November 2012 gjennomgikk jeg en hystorektomi grunnet cervixcanser og ble helt frisk av det.
Har ikke hatt mensen siden.
I morges da jeg våknet hadde jeg blødd litt..
I tillegg ble jeg og er fremdeles fryktelig kvalm og litt øm litt over hoften på høyre side.
Hva kan dette være?
Er kreften tilbake?
Svar | Svar med sitat | Siter
# Guest 18-05-2015 16:31
hei, jeg får mensen 2 ganger per måned. den første blir en vanlig blødning og blir ferdig etter 3 dager. Andre gangen blir det i brunn farge og holder i 3 dager, etter det blir det svart farge og slutter etter 3 dager. Det vil si at den tredje holder i 6 dager og lukter vondt. Tar ingen medisin, men brukt p piller før 2 år siden. lei av det og er 24 år gammel
Svar | Svar med sitat | Siter
# Guest 21-01-2015 19:57
Jeg var akuratt ferdig med mensen (4 dager siden), så fikk jeg kraftige magesmerter og litt blødning (ferskt blod). Dette er nå 2-3 dager siden. Merket ikke noe mer, men i dag kom det igjen.
Jeg pleier ikke å ha noen menstrasjonssme rte, og mensen kommer som den skal og varer ca 4-5 dager hver eneste gang. Går ikke på noen prevansjonsmidd el, og siste gang jeg fødte var for 8 år siden. Er også 99,99% sikker på at jeg ikke er gravid. Hva kan dette være? 34 år
Svar | Svar med sitat | Siter
# Guest 16-09-2014 19:45
Hei! Jeg blør i underlivet, men har ikke mensen før om 2 uker ca.. er det noe å være bekymret for?
Svar | Svar med sitat | Siter
# Guest 30-08-2014 03:46
Hei jeg blør mye i un er livet enter jeg har han mensen
Svar | Svar med sitat | Siter
# Guest 27-12-2013 22:29
Hei! jeg går på p-piller (Loette) og har vel gått på det i litt over et år nå. Plutselig for 3 dager siden begynnte jeg å få svart mørk brun utflod trodde jeg først men så tenkte jeg det var mensen som hadde begynnt. Jeg hadde tatt p-pillene mine fram til jeg tenkte at det var mensen to dager siden eller noe sånnt. Jeg har også hatt vondt i magen slik som ved mensturasjon i hvertfall fire dager nå. Men nå i dag har det kjentes ut som om jeg blør veldig mye å det svir litt i underlivet også. Men jeg blør nesten ingen ting. Det som kommer ut er veldig tørt og litt "smuldrtte". jeg har også vondt i magen som ved mesturasjon. Hva er galt tror du? er dette pga. eggløsning?
Svar | Svar med sitat | Siter
# Guest 24-10-2013 18:56
Fikk litt blødning i dag. Dag 21 i syklus. Hatt regelmessig 28 dager syklus. Var til utvidet gyn undersøkelse med prøve av livmorhalskreft /slimhinne for halvannen måned siden. Plaget med sterke smerter og store blødning under menstruasjon. Nå engstelig for om det er noe veldig galt med meg. Aldri opplevd småblødning utenom syklus før. Er 42 år.
Svar | Svar med sitat | Siter
# Guest 30-01-2013 22:51
jeg hadde samleie med typen, vi brukte ikke kondom og jeg gikk ikke på p-piller men tok angrepillen dagen etter. en uke sener fikk jeg mensen som jeg egentlig skulle ha fått 2 uker senere. begynte da på p-pillene. ca. 1 og en halv uke etterpå fikk jeg en bitteliten blødning der d var en liten dråpe klart blod, og litt størknet blod. blødningen varte ikke mer enn en dag. tror du jeg kan være gravid?
hilsen en usikker jente.
Svar | Svar med sitat | Siter
# Anonym 27-07-2007 15:23
3 måneder etter at jeg fødte fikk jeg det jeg først trodde var mensen. Alt stemte; de "tradisjonelle" magesmertene i forkant, deretter blødning. Problemet er imidlertid at denne blødningen aldri sluttet å opphøre. Jeg blør fortsatt DAGLIG - 6 måneder etter fødsel. Mao: Jeg har hatt konstante blødninger de siste 3 månedene. Det er ikke snakk om noen kraftig blødning, men nok til at jeg må bruke bind. Blodet er "friskt" og jeg har tidvis menstruasjonsli knende smerter i mage/rygg. Jeg har lurt på om dette kan skyldes noe hormonelt idet jeg fortsatt ammer. Etter å ha lest om liknende tilfeller på nettet, er jeg imidlertid tvilende til dette. Har ikke funnet noen som mener at uregelmessige blødninger kan skyldes hormonforstyrre lser i forbindelse med amming. Har konsultert lege, og blitt henvist til spesialist. Har fått time TRE MÅNEDER fram i tid. Er ikke det litt lenge å vente? Jeg mener, tenk om det er noe ALVORLIG, som feks kreft? Skulle ønske noen som har vært i min situasjon kunne berolige meg...
Svar | Svar med sitat | Siter
# Anonym 15-05-2007 18:41
Jeg har vel det jeg selv anser som 2 menstruasjoner i måneden. Første blødningen kommer mellom dag 11 - 16, og varer alt fra 5 dager til 16 dager :-/ Så kommer den normale menstruasjonen som kommer etter siste p-pille på brettet. Går på p-piller og har gjort det i 2,5 år. Har vært til ultralyd, GU m/ kreftprøver, klamydiatester mm, men det eneste svaret jeg får er at alt ser bra ut og at det ikke er noe galt. Har den siste måneden tatt blodprøver for å se på hormonproduksjo nen i kroppen min, men ble ikke klokere av det. Vi kan prøve å bytte prevensjonsmidd el er det eneste legen min har av forslag. Jeg begynner å bli skikkelig frustrert!! Jeg har flere blødningsdager enn jeg har blødningsfrie dager.. Blir mye sexliv av sånt..
Svar | Svar med sitat | Siter
# Anonym 27-02-2007 22:20
Hei. Under de 3 siste samleiene har jeg fått blødninger. Det kommer rett etter samleie, og etter en kort stund stopper det. Har også hatt vondt under samleie, men bare de siste 2mnd.
Svar | Svar med sitat | Siter
# Anonym 12-12-2006 11:24
Hei. Har hatt kraftige magesmerter i tre dager nå, og i går fikk jeg en blødning. Blodet var nesten svart og tykt, men det varte bare et par timer. Er trøtt og kvalm konstant. Fikk også brev fra legen forrige uke om at jeg måtte komme til sjekk for livmorhalskreft . Kan det være det?
Svar | Svar med sitat | Siter
# Anonym 24-09-2006 15:44
Hei! Det samme har skjedd med meg. Jeg brukte ikke spiral, men p-plaster i litt over ett år. Plutselig blør jeg under eggløsning (tror iallefall at det er derfor). Det er ikke mye, men utrolig irriterende og det varer i mange dager. 5-6-7 dager kanskje. Lurer på om det vil gi seg? Legen sa at dette var sånt som kunne skje når eggløsningen hadde vært forhindret over lang tid, så det er vel ikke noe og gjøre med saken... Eller?
Svar | Svar med sitat | Siter
# Anonym 23-08-2006 05:43
Jeg har hatt hormonspiral i 3,5 år. Ikke hatt noe blødninger omtrent, hverken i forbindelse med innsetting eller ved menstruasjon. Jeg har merket at menstruasjonen har vært der, ved blod tilblandet slim/utfod, og noen få ganger hatt litt friskt blod. Ikke hatt noe behov for hverken bind eller tampong. Men... Tirsdag 8 august kom "mensen", som normalt. Ferdig mandag14. Nå har jeg da eggløsning, og plutselig BLØR jeg!!! Ikke veldig mye, men læll. Har aldri opplevd blødninger ved eggløsning før... Hva skjer? Hatt litt "mens-smerter" men det pleier jeg å ha ved eggløsning. Noen som har opplevd lignende???
Svar | Svar med sitat | Siter
# Anonym 03-06-2006 04:42
Har mensen på tredje uka nå, med smerter. Sluttet å amme for ca. 2 mnd siden. Har bare hatt mensen 1-2 dager om gangen etter det, men nå fosser det. Hva kan det være? Er det mye mens som skal \" taes igjen \" eller kan det være en liten spontanabort uten at jeg vet det? Har hatt det for mange år siden, men da var jeg nesten 3 mnd på vei og det var litt annerledes...
Svar | Svar med sitat | Siter
# Anonym 29-05-2006 08:37
jeg lurer på en ting, og det er at under samleie noen ganger får jeg blødninger.
det er ganske pinlig, selv om jeg ikke har samleie med andre enn min ektemann.
vennlig hilsen Jorunn
Svar | Svar med sitat | Siter
# frusrert deprimert jente 30 12-01-2006 02:44
hva hvis man har mensen når man skal og i tilegg blør 20 dager i månden og de har sjekket hormonene,ultra lyd av eggstokker og livmor,hysteros kopi,celleprøve r,koagulasjonsf orstyrrelse,sto ffskiftet,infek sjon,binyrer, og de fortsatt ikke finner noe feil. og som behandling tar man levaxin,jern,p- piller(provera, trionetta,yasmi n,depotprovera) og man er fortsatt ikke frisk etter 2 år i såkalt behandling. er leger veldig glad i medikamentell behandling? og hvorfor ser de på operasjoner som en uting når en utskrapning feks kunne virket like godt som å prøve ut p pillere. effekten ser man iallefall fortere en p pillebehandlig. men jeg får ikke dette tilbudet pga jeg er 30år. har jeg ikke rett til å få prøve noe annet når jeg snart har blødd i 3 år?
Svar | Svar med sitat | Siter

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode
Vennligst skriv Sikkerhetskode

Sv: Mangel på hvite blodceller Sv: Mangel på hvite blodceller

22/05/2017 14:03

Hvor mange hvite blodlegemer fant man at hun hadde?

Sv: Kløe og svie i skjeden Sv: Kløe og svie i skjeden

22/05/2017 14:03

Yoghurten renner trolig ut av seg selv. Hvis kløe/svie vedvarer, bør du kontakte legen din for en vurdering....

Sv: Blod i avføring Sv: Blod i avføring

22/05/2017 14:01

Blødningene kan skyldes hard avføring som lager rifter i slimhinnen eller hemoroider. MEN - det kan også...

Sv: endetarm Sv: endetarm

22/05/2017 13:59

Jeg foreslår at du kontakter fastlegen din slik at du få sjekket hva blødningene skyldes. Muligens er...

Sv: insulin hoven i beina Sv: insulin hoven i beina

22/05/2017 13:57

Jeg er ikke kjent med at insulin kan gi hevelse i beina. Kan hevelsen skyldes at du ikke ikke lenger ligger...

Sv: Blødning Sv: Blødning

22/05/2017 13:52

Den eneste måten å avklare om du er gravid er å ta en graviditetstest. Mulighetene for at du er gravid er...

Sv: Kan jeg ha personlighetsforstyrrelse? Sv: Kan jeg ha personlighetsforstyrrelse?

22/05/2017 13:49

Jeg synes du bør snakke med fastlegen din. Kanskje vil dere sammen komme fram til at du vil ha nytte av å...

Sv: Kronisk sykdom og sykepenger Sv: Kronisk sykdom og sykepenger

22/05/2017 13:44

Dersom en arbeidstaker av helsemessige årsaker har særlig stort sykefravær, kan arbeidstaker eller...

Sv: Vondt under ribbeinet. Sv: Vondt under ribbeinet.

22/05/2017 13:44

Stikkende smerter mellom eller like under ribbeina er ofte ufarlige, men hva som er forklaringen hos deg, kan...

Sv: Alvorlig sykdom eller ikke? (om gutt 22 år) Sv: Alvorlig sykdom eller ikke? (om gutt 22 år)

22/05/2017 13:41

Felexin er et bredsprektret antibiotikum som i Norge selges under navnet Keflex. Det brukes mot...

Sv: Om Ritalin og ruspanel på urinprøver Sv: Om Ritalin og ruspanel på urinprøver

22/05/2017 13:34

Du har rett i at metylfenidat ikke inngår i et vanlig analysepanel for rusmidler.

Sv: Sv: Magesmerter, oppblåst over tid og dårlig søvn ... Sv: Sv: Magesmerter, oppblåst over tid og dårlig søvn ...

22/05/2017 13:30

Jeg synes det er vanskelig å si hva skjelvingene dine er uttrykk for, og mener ut i fra din beskrivelse at...

Sv: Sv: Prikking i venstre tommel, pekefinger og under... Sv: Sv: Prikking i venstre tommel, pekefinger og under...

22/05/2017 13:25

Jeg er enig med legen din i at ganglionet ved håndleddet sannsynligvis ikke er årsaken til...

Sv: Kvalme og tannverk Sv: Kvalme og tannverk

22/05/2017 13:22

Hvis han ikke er avmagret, klarer han seg antagelig uten næring i et døgns tid. Væsketilførsel er...

Sv: Skjeggvekst Sv: Skjeggvekst

22/05/2017 13:21

Recrea (minoxidil) er godkjent til bruk mot mannlig hårtap i hodebunnen. Jeg tror ikke det er testet til bruk...

Sv: Revmatisme Sv: Revmatisme

22/05/2017 13:17

Dessverre vet jeg heller ikke hva bevegelsene i den venstre foten skyldes. Kanskje en nevrolog har forslag til...

Sv: Kuldefølelse Sv: Kuldefølelse

22/05/2017 13:14

Hva slags karakter har smertene? Dunkende, lynene, brennende, verkende, som elektriske støt eller andre...

Sv: Svimmelhet Sv: Svimmelhet

19/05/2017 15:35

Benign paroxysmal posisjonsvertigo (BPPV), også kalt "krystallsyken”, er kjennetegnet av anfall av...

Sv: Blodprøver Sv: Blodprøver

18/05/2017 16:04

Økning i antall sirkulerende lymfocytter er en kjent bivirkning av Tysabri. Monocytter, eosinofile, basofile...

Sv: Sv: irritert nupp på leggen som har vært der etpar... Sv: Sv: irritert nupp på leggen som har vært der etpar...

18/05/2017 16:01

Jeg foreslår at du kontakter fastlegen din og lar hun/han se på hevelsen/nuppen. Ut i fra opplysningene i...

Sv: spiseforstyrrelse/anoreksi Sv: spiseforstyrrelse/anoreksi

18/05/2017 15:59

Jeg har dessverre ikke kunnskaper om hvordan sarkoidose påvirker svelg og mage/tarmsystemet. Kanskje du kan...

Sv: sarkoidose Sv: sarkoidose

18/05/2017 15:51

Sarkoidose ble første gang beskrevet av den norske legen Cæsar Boeck for cirka 100 år siden. Sykdommen...

Sv: HPV Sv: HPV

18/05/2017 15:48

Det er sannsynlig at begge er smittet hvis den ene har kjønnsvorter. I så fall er verdien av å bruke kondom...

Sv: Vondt i halsen Sv: Vondt i halsen

18/05/2017 15:47

Det kan være en halsinfeksjon forårsaket av virus. En rekke ulike virus kan gi symptomene du beskriver. Hvis...

Sv: vondt i hals Sv: vondt i hals

10/05/2017 16:10

Hvis ikke smertene tiltar, men kanskje heller avtar, tror jeg at jeg kanskje hadde sette tiden litt an.

Sv: kjevesmerter Sv: kjevesmerter

10/05/2017 16:08

Smerter i kjeven kan ha ulike årsaker. Vanligst er muskulære smerter som følge av gnissing av tenner,...

Sv: ujevne mørke flekker Sv: ujevne mørke flekker

10/05/2017 16:05

Ettersom du har vært undersøkt av to hudleger, tviler jeg på at jeg pr. brev vil kunne gi deg et sikrere...

Sv: abort Sv: abort

10/05/2017 16:03

Jeg tror ikke det er farlig å drikke litt alkohol etter en medikamentell abort.

Sv: ryggsmerter Sv: ryggsmerter

10/05/2017 16:00

Ettersom ingen så langt har funnet en sikker forklaring til tross for en rekke undersøkelser og...

Sv: Trykk i øret Sv: Trykk i øret

10/05/2017 15:53

Ettersom du er blitt undersøkt av en øre-nese-halslege som ikke har funnet noe feil, har jeg dessverre ikke...

Sv: Adrenalin i brystet Sv: Adrenalin i brystet

10/05/2017 15:51

Jeg tenker at energien/tykke geleen etc. kanskje er muskulære spenninger i brystkassen som følge av...

Sv: Revmatiske sykdommer Sv: Revmatiske sykdommer

10/05/2017 15:36

SLE, eller systemisk lupus erythematosus, er en autoimmun revmatisk sykdom. Det innebærer at immunsystemet...

Sv: Mensen med p-stav Sv: Mensen med p-stav

10/05/2017 15:07

Blødninger er vanlige ved bruk av p-stav (Nexplanon). De uregelmessige blødningene er ikke et tegn på at...

Sv: Hypotensjon Sv: Hypotensjon

10/05/2017 14:59

Kan det være migreneanfall din datter har under episodene med hodepine, svimmelhet og synsforsstyrrelsene med...

Sv: Folat Sv: Folat

10/05/2017 14:54

Jeg antar at den høye verdien folat skyldes at hun får tilskudd av folat. Når jeg sjekker...

Sv: ADHD Sv: ADHD

10/05/2017 14:50

Når diagnosen er stillet, kan nevropsykologen, en psykiater eller fastlegen din forskrive medisin - dersom du...

Sv: smerter i kjeven og hjerteflimmer Sv: smerter i kjeven og hjerteflimmer

10/05/2017 14:49

Smerter i kjeven kan ha ulike årsaker. Vanligst er muskulære smerter som følge av gnissing av tenner,...

Sv: Kan jeg være gravid? Sv: Kan jeg være gravid?

09/05/2017 14:59

Hvis han hadde på kondomet hele tiden han var inne i deg og kondomet ikke sprakk, er sjansen meget liten for...

Sv: vondt under magen Sv: vondt under magen

09/05/2017 14:53

Smerter nederst i magen kan ha en rekke årsaker. Ut i fra opplysningene i brevet ditt er det vanskelig å si...

Sv: Kjønnsykdom Sv: Kjønnsykdom

09/05/2017 14:52

Soppinfeksjon er en (av flere) mulig(e) forklaringer. For sikkerhets skyld bør du kontakte legen din slik at...

Sv: Klamydia Sv: Klamydia

09/05/2017 14:49

Ved alle laboratorieprøver forekommer feil. Klamydiatester er intet unntak. Hos personer som faktisk er...

Sv: Trangt og smerte under samleie Sv: Trangt og smerte under samleie

09/05/2017 14:46

Ufrivillige muskelkramper i underlivet, såkalt vaginisme, rammer omkring en av tjue kvinner. Krampene...

Sv: Blod ut av penis Sv: Blod ut av penis

09/05/2017 14:36

Blod i sæden skyldes sjelden noen alvorlig sykdom. Vanligvis finner man ingen forklaring. Konklusjonen blir...

Sv: fimose operasjon Sv: fimose operasjon

09/05/2017 14:34

Jeg synes du bør la legen din kikke på det. Det kan godt hende dette gror av seg selv men greit å være på...

Sv: Kjønnssykdommer Sv: Kjønnssykdommer

09/05/2017 14:33

Herpes er en nærliggende diagnose. Jeg foreslår at du kontakter fastlegen din slik at du kan få stillet...

Sv: Forhold og sex Sv: Forhold og sex

09/05/2017 14:31

Hvis du ikke føler at hans tillit til deg er økende tre måneder etter hendelse, og du føler deg truet av...

Sv: Brun utflod og blod etter ubeskyttet sex Sv: Brun utflod og blod etter ubeskyttet sex

09/05/2017 14:18

Endringene i utflod og uvelheten nederst i magen kan skyldes en infeksjon. Jeg foreslår at du kontakter...

Sv: Hårballer Sv: Hårballer

09/05/2017 14:17

Det vet jeg dessverre ikke og foreslår at du lar fastlegen din kikke på det.

Sv: Ulykkelig Sv: Ulykkelig

09/05/2017 14:16

Det er forståelig at du savner intimitet og fysisk kontakt. Det synes jeg ikke du trenger å ha dårlig...

Sv: utflod og sopp/klamydia en sammenheng? Sv: utflod og sopp/klamydia en sammenheng?

09/05/2017 14:10

Det er ikke mulig å si hva utfloden skyldes uten å undersøke deg. Jeg foreslår derfor at du kontakter...

Sv: Jeg har herpes og har truffet en mann med MS Sv: Jeg har herpes og har truffet en mann med MS

09/05/2017 14:09

De fleste personer i Norge er smittet med HSV1. Det er derfor ikke usannsynlig at din partner også er det og...

Sv: Hals klamydia Sv: Hals klamydia

09/05/2017 13:21

Klamydia kan overføres til halsen ved munnsex (spesielt munnsex med penis) eller ved å kysse en person som...

Sv: Kortison Sv: Kortison

05/05/2017 14:44

Ja - symptomene du nevner er ikke vanlig etter injeksjon med kortison. Hvis du ikke føler tegn til bedring,...

Sv: forkjølelse Sv: forkjølelse

05/05/2017 14:42

Forkjølelse skyldes en rekke ulike virus som stadig endrer seg. Det er derfor vanskelig å utvikle en...

Sv: Sv: Egenmelding i samme tid som man er Gradert syk... Sv: Sv: Egenmelding i samme tid som man er Gradert syk...

05/05/2017 14:41

Man kan ikke bruke egenmelding for den "friske" delen når man er gradert sykmeldt. Det er fordi en vil se...

Sv: gallestein/galleblære operasjon Sv: gallestein/galleblære operasjon

05/05/2017 14:39

De aller fleste blir kvitt plagene sine etter at galleblæren er fjernet. Det er ulike årsaker til noen ikke...

Sv: Sykdom Sv: Sykdom

05/05/2017 14:36

Det kan jeg dessverre ikke nok om til å gi deg et svar på. Det høres ut som du har en sjelden tilstand og...

Sv: Hoven Lymfeknute Sv: Hoven Lymfeknute

05/05/2017 14:33

Slik jeg forstår brevet ditt med stor og økende hevelse, synes jeg dere bør oppsøke legevakten eller...

Sv: Intensive smerter under ribbein Sv: Intensive smerter under ribbein

05/05/2017 14:26

Muskulære smerter pleier ikke å vare så lenge. Ettersom du har forsøkt smertestillende, massasje, badstu...

Sv: Mens spørsmål. Sv: Mens spørsmål.

05/05/2017 14:24

Her er en fornuftig artikel om dette spørsmålet: goo.gl/VMbkJK

Si oss din mening

Takk for at du tar deg tid til å si din mening. Vi setter pris på å lese dine synspunkter.
Captcha plugin 2+ for Joomla from Outsource Online
 
x

Fyll inn ditt navn, din epostadresse og få fordeler

* Skriv inn ønsket brukernavn
* Skriv inn gyldig e-post!
* Skriv inn passord! (Minst 6 tegn)
Her velger du brukernavn og passord. Hvis du eventuelt glemmer dem, kan vi sende dem til deg pr. epost.

Jeg har lest og forstått betingelsene og reglene for bruk av dette nettstedet

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre vår hjemmeside og din brukeropplevelse. For å finne ut mer om informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, se våre retningslinjer for personvern. Jeg aksepterer informasjonskapsler fra Helsenett.no.OK