Helsenett ble opprinnelig utviklet som ledd i det forebyggende arbeidet drevet av Den norske lægeforening, Norges Apotekerforening og Den norske tannlegeforening i samarbeid med et stort antall fagfolk, pasientorganisasjoner og institusjoner. Dette arbeidet har siden 2004 blitt videreført av spesialist i allmennmedisin Christian Anker.

Faglig ekspertise

Redaksjonen har samlet forfattere som er blant de fremste innen sitt fagfelt i Norge.

Av de omlag 100 bidragsyterene er det også et titalls organisasjoner og institusjoner.

Vi stiller ikke diagnoser

Selv om du kan finne svar på problemstillinger her på Helsenett, kan det være andre forhold som gjør din situasjon avvikende.

For å få stilt diagnose, foreta undersøkelser og behandling, må du oppsøke lege eller annen helsearbeider.

I LIVSTRUENDE/ALVORLIGE SITUASJONER RING

TELEFON 113

Hvis du eller pårørende ikke skulle komme i kontakt med et lege/ambulanse, kan du eller pårørende bruke informasjonen i Helsenett på eget ansvar.

Men Helsenett eller andre ikke-personlige informasjonskanaler er IKKE førstevalg for informasjon i livstruende tilfeller eller andre alvorlige tilfeller som krever lege, legevakt, sykehusinnleggelse.

Informasjonen i Helsenett er av generell art. En situasjon vil som oftest være spesiell for deg. Vi tar forbehold om at det kan være feil eller utdatert informasjon i enkelte av våre tekster. Fatt derfor ikke viktige beslutninger utelukkende basert på informasjon fra Helsenett.

Inntekter og annonser

Vi ønsker primært at tilbudet skal være gratis. Derfor må vi få inn penger via annonser.

På tekstsidene skal det ikke være vanskelig å forstå hva som er annonser og hva som er redaksjonelt stoff. Selv om vi må ha kontroll med hva slags annonser som slipper til, er det ingen binding eller anbefaling fra redaksjonens side om det annonserte produktet.

Vilkår for bruk av helsenett

Her finner du følgende informasjon:

- hvilke opplysninger vi registrer om brukere av helsenett.no
- hvordan du endrer/sletter opplysningene om deg
- andre nyttige tips

Kontaktinformasjon

Helsenett AS
P.T. Mallingsvei 40d
0286 Oslo

E-postadresse:
kontakt@helsenett.no

Med beste hilsen

Christian Anker, spesialist i allmennmedisin
helsenett.no